Site Crew

  • Sport events

Vind jij het leuk om mee te werken met de grootste evenementen van Nederland? Werk jij graag met je handen en buiten? Kom dan onze crew versterken door te helpen met het plaatsen van hekken voor Marathon's en Festivals.

Bekijk deze vacature

Festival

  • Medewerker Events

Houd je van afwisseling en de dynamiek achter de schermen van beurzen, festivals en sport evenementen?

Bekijk deze vacature

Heftruckchauffeur

  • Heftruck

Word jij enthousiast van het besturen van machines? Bakwagen, terminaltruck, heftruck, verreiker en reachtruck?

Bekijk deze vacature

Studentenwerk

  • Site-crew

Ben jij tussen de 18 & 25 jaar oud, en opzoek naar een veelzijdige uitdaging? Meld je dan aan voor de Site-Crew diensten van RedlocX. Hierbij help je mee op de meest veelzijdige uitvoeringen welke RedlocX heeft, denk hierbij aan het plaatsen van hekken voor sport events, opbouwen van podiums voor muziek events, opbouwen van beurzen in heel nederland.

Bekijk deze vacature

Hostesses

  • Hostesses

Ben je op zoek naar een veelzijdige uitdaging? Meld je dan aan voor onze Hostess Services bij RedlocX. Hierbij speel je een essentiële rol bij diverse evenementen, van het verwelkomen van gasten op prestigieuze beurzen tot het ondersteunen van VIP-gasten bij exclusieve feesten. Doe mee en maak deel uit van de gastvrije wereld van RedlocX Hostesses!

Bekijk deze vacature

Verreikerchauffer

  • Verreiker

Ben jij een ervaren verreiker bestuurder of sta je te popelen om je certificaat te behalen? Wil je werken met een gezellig team dat waarde hecht aan veiligheid, efficiëntie en teamwork? Neem dan snel contact met ons op, want dan zijn wij opzoek naar jou!

Bekijk deze vacature

Beveiliging

  • Beveiliger

Wij zijn op zoek naar enthousiaste beveiligers om ons gezellige team te versterken. Als jij in het bezit bent van een geldig diploma Beveiliger van de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB) of een gelijkwaardig diploma, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature

Hoogwerker

  • Hoogwerker

Ben jij een ervaren en gemotiveerde hoogwerker of sta je te popelen om je certificaat te behalen? Wil je werken met een gezellig team dat waarde hecht aan veiligheid, efficiëntie en teamwork? Neem dan snel contact met ons op, want dan zijn wij opzoek naar jou!

Bekijk deze vacature

Verkeersregelaar

  • Verkeersregelaar

Ben jij een gemotiveerd persoon en wil je lid worden van een team dat elke dag nieuwe uitdagingen biedt? Ben je gereed om op beurzen en evenementen door Nederland te reizen terwijl je het verkeer organiseert? Neem dan snel contact met ons op, want dan zijn wij opzoek naar jou!

Bekijk deze vacature